Rehab i Uppsala

Jag blir så trött.. Spelade fotboll igår och skadade knät allvarligt så nu kommer jag säkerligen vara tvungen att gå på rehab i Uppsala för att bygga upp mitt knä igen. Jag som precis hade kommit igång med fotbollen så händer detta igen. Så nu ska jag ta kontakt med DOLOR som arbetar med rehab i Uppsala. Det var min tränare som tipsade mig om dem så jag ska ringa till dem imorgon och boka in en tid för att få bukt med mitt problem. Så nu blir det bara rehab-träning under en lång period och efter det ska jag komma tillbaka starkare än någonsin. För jag brinner verkligen för fotboll och jag vill aldrig sluta med det och speciellt inte för att mitt knä gått sönder. Utan jag vill sluta när jag inte tycker det är roligt längre. Ni förstår nog vad jag menar med det. Har ni någonsin varit med om något liknande och vad har ni då gjort för att få ert knä att bli bra igen? Ni får gärna kommentera det här nedan så jag får lite hopp i vardagen, för nu är jag väldigt ledsen.