Parterapi och samtalsterapi i Mälardalen

Hej alla, hoppas att ni har en fantastisk dag! Jag tänkte rekommendera ett företag som arbetar med i Mälardalen! Jag gick till detta företag när jag och min partner kände att vi behövde få hjälp av någon som är erfaren och kunnig inom parterapi. Det finns tjänster både som par- & relationsterapi, vanlig samtalsterapi, familjehandledning och även så finns det då övrig hjälp och samtal i övrig sorgbearbetning.

Jag skulle vilja rekommendera detta ställe till alla er som följer min blodd och läser det här som känner någon eller någon som skulle vara i behov att att samtala med någon kunnig och utbildad i detta. Detta företag arbetar med olika handlingsprogram för de olika terapisorterna och i samtalsterapi lär man sig verkligen att utforska och vända om olika tankemönster, olika beteenden, styrkor samt svagheter med mera. Så man lär sig helt enkelt att hantera sig själv och på så sätt så lär man sig hur man med denna hjälp kan utveckla sig till att bli den allra bästa möjliga och tänkbara versionen av just sig själv.

Jag kan verkligen säga att detta har hjälpt mig och min partner otroligt mycket och vi samarbetar numera så mycket bättre än vad vi någonsin tidigare har gjort innan.

Jag tänkte avrunda med att be er som vill att nu kika in på deras hemsida om ni har några som helst möjliga och tänkbara frågor eller funderingar kring detta, deras hemsida kommer ni in på här http://www.samtalsterapimalardalen.se. Hoppas ni för övrigt har en fantastisk dag, så hörs vi snart igen! Ha det bra så länge och sköt om er samt ta hand om er själv och era nära och kära, så lovar jag att det kommer bidra till att ni får ett mycket bättre fungerande liv under alla möjliga tänkbara situationer som ni hamnar i! Ha det bra, och må gott!