Målare i Partille

Godmorgon, hur mår ni idag?

Jag mår väldigt bra idag och jag är exalterad över att gå till mitt nya jobb idag. Det känns verkligen spännande att få en nystart i livet, det känns verkligen som en nystart. Jag tror verkligen att detta jobbet kommer passa mig bra och om ni är nyfikna vad det är för jobb kan ni kolla det i mitt föregående blogginlägg. Efter jobbet, vid 17:00 tiden, kommer målerifirman och ska måla om hela mitt hus utvändigt vilket känns som en lättnad då mitt hus i dagsläget inte ser klokt ut. Jag valde att anlita 101 Procent Måleri som målare i Partille då jag har hört väldigt gott om dem och att de har arbetat inom denna bransch under flera år. Men tillbaka till mitt hus, nu är det ju rött som ni har sett på bilderna jag lagt upp, men jag har beslutat mig för att måla om det till vitt, då jag tycker det ser så fräscht ut.