JKs Avverkning och Entreprenad AB

Välkomna till bloggen även idag och till många spännande och läsvärda inlägg! Jag hoppas att ni står ut i höstrusket, det gäller allt att passa på att vara ut de få timmar det är ljust, om man kan, för det mår man bra av. Här blir det ett inlägg med ett gott råd till er. När man har befunnit sig mitt uppe i en process där hela trädgården har designats om så blir det så att man kommer i kontakt med olika företag. Ett företag som bedriver trädfällning i Norrtälje var här och sågade ner flera träd, och det är detta företag jag ska skriva några ord om i bloggen idag, och det är JKs Avverkning och Entreprenad AB

Det här är ett företag som kan hjälpa till med trädfällning i Norrtälje, men även med skogsvård och avverkning. Jag känner mig nöjd med hjälpen som jag fick, för ett led i att kunna ändra om i trädgården var att träden skulle väck. Jag hade först hit en utbildad trädgårdsdesigner som var väldigt bra på att lyssna in mina idéer och planer med trädgården, och sedan komma med ett förslag som till och med var ännu bättre än det jag hade. Det var inget snack om saken, träden kunde inte stå kvar och då var frågan vem som skulle såga ner dem? Det visade sig att hon, den här trädgårdsdesignern, kände till JKs Avverkning och Entreprenad AB och hon tyckte att det var till dem jag borde vända mig på grund av att de är så erfarna i att hjälpa till här i Norrtälje inom trädfällning. Jag tycker att de gjorde ett professionellt jobb och det är därför jag ville ge er rådet att vända er till dem, i alla fall under förutsättning att ni har träd som ni vill bli av med.