Härlig healing i Örebro

Hej alla fina solskensjälar!

Jag gillar ju det mesta som har med hälsa och välmående att göra och tycker om att använda alternativa metoder istället för att bara förlita mig på medicin och läkare. Därför bokade jag mig nu senast på healing hos en jättehärlig kvinna i Örebro. Men även om jag är öppen för det andliga och ser mig själv som spirituell så måste man verkligen inte vara det för att bli hjälpt av healing. Kanske har jag nu också hittat mig ett favoritställe och favoritbehandling för detta kändes verkligen välgörande för både kropp och själ.

Jag blev så medveten om hur mycket blockeringar jag faktiskt går och bär på och lättnaden som kändes efteråt när jag fått hjälp att släppa på en del av dem ledde till en känslostorm. Jag både grät och skrattade och det var en lättnad men jag blev också väldigt trött, så efteråt åkte jag hem och lade mig nästan direkt. Men när jag vaknade nästa morgon så hade jag så mycket ny energi och mådde så bra.

Kvinnan som hjälpte mig sa att vi kommit åt mycket men att jag nog skulle må gott av att gå ett par gånger till med ganska täta mellanrum så att vi verkligen får rensat bort allt det som inte gör mig gott. Då kommer det bli ett mer bestående resultat men sedan behöver man ändå underhålla det och ta hand om sig själv ordentligt.

Om du har ont någonstans vare sig det beror på fysiska eller mentala ärr så fungerar healing för att lindra det. När man mår bra både inifrån och ut så upplever man en balans som är underbar. Livet bjuder ju alltid på en berg- och dalbana, det är så det är, men är ju i balans så har vi helt andra energier och resurser att bemöta och hantera det. Var rädd om dig och ha en fin helg!